Ofrivillig vila

Jag har inte mått så bra efter Tjejvasan... Började ungefär ett dygn efter målgång, jag kände att magen var i obalans. På söndag kväll var jag så illamående att jag inte kunde äta middag. Är tillräckligt smart för att fatta att man inte kan träna om man inte äter, så igår blev det en ofrivillig vilodag. Kunde ändå få i mig måltider med jämna mellanrum, men inte särskilt stora måltider och kände mig illamående till och från. 
 
I morse ställde jag klockan och eftersom jag klarat natten utan illamående så tänkte jag att jag skulle träna. Med nöd och näppe fick jag i mig frukosten och mådde inte 100 efteråt. Tänkte att jag kanske skulle må bättre av att få röra mig lite, så packade med gevär och skidor och åkte till Hemus. 
 
Efter 15 minuters skidåkning insåg jag att det inte skulle gå att träna 2 timmar. Jag körde resten av passet bara runt skjutvallen och sköt mina 12 serier. Både illamående och orkeslös.
 
Skyttet gick väldigt bra, trots att det inte var så härligt att ligga på mage när man mår illa... 58 träff av 60, 100% i stå! Supernöjd!!
 
Jag har ingen aning om varför magen strejkar. Första kvällen var jag nästan så illamående så jag ville spy, men bara nästan. Sen dess så är jag bara lite konstig i magen. Och sen är jag väldigt orkeslös. Det kan ju i och för sig bero på att jag inte kan äta så mycket. Befinner mig på fel sida gränsen, men jag kan ändå inte säga att jag är sjuk. Väldigt knepigt. 
 
Får tänka att jag får lite extra vila, jag hade ju en ganska hård vecka förra veckan, så det kanske behövs. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0