-

Återhämtningsvecka

Just nu befinner jag mig på svensk mark. I helgen ska jag traditionsenligt springa 10km på Lidingö. Har gjort det alla år utom ett sen 2009 så det är ett riktigt bra testlopp.

Jag har även en lugnare träningsvecka efter tre tuffa träningsveckor efter SM.

Men trots att jag har tränat så otroligt mycket (ca 48h senaste två veckorna) så har det gått väldigt bra! Det var bara de allra sista dagarna som jag började känna av träningsbelastningen, innan dess har kroppen fungerat precis som jag önskat.

Det är otroligt skönt att äntligen känna att kroppen fungerar. Det var väldigt länge sen jag kände mig så stark på träning och det trots att jag aldrig tränat så här mycket tidigare. Men det stärker min hypotes om att man måste hitta "sin grej" när det kommer till träning. Och efter många år av olika träningsfilosofier så tror jag verkligen att jag har hittat MIN grej.

Det är ett tag kvar till vintern och det är både mycket träning kvar och mycket annat som ska klaffa innan jag får facit på om jag verkligen är så stark som jag känner mig. Men om inte annat så är det en otroligt härlig känsla och jag mår bättre än jag gjort på många år. And that must count for something, som man säger.

Även skyttet fungerar bra, framförallt de senaste dagarna. Riktigt skönt att känna att man får utdelning av allt jobb man lagt ner. Hoppas verkligen att känslan i skyttet kan hålla i sig framöver. Har skjutit väldigt bra i år och extremt bra senaste veckan!

Längtar verkligen till vintern! Tror det var Calle Halfvarsson som uttryckte det som att vintern/mästerskapen är lönechecken för det arbete man lagt ner. Återstår att se om man får en bra eller dålig lön i år, hehe. Mindre än två månader kvar nu! Spännande och roligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0